Äldre nyheter

 

2018-07-05: Det första certifikatet för årets elevkull är utfärdat! Grattis! Vi ser fram emot en rad med cert-tårtor under sommaren och hösten! :-)

 

2018-07-29: Förberedelserna för Borås Air Show 2018 (lördagen den 18:e augusti) pågår för fullt. Missa inte detta tillfälle att spendera en dag i flygets tecken - du kan dessutom träffa vårt glada gäng och beundra våra vackra flygplan! Vem vet, du kanske blir sugen på att lära dig att flyga själv?

 

2018-08-18: Borås Air Show 2018 blev en succé trots det stundtals regniga vädret och de låga molnen. Det var en till synes ändlös rad av flygintresserade barn, ungdomar och även vuxna som gärna ville provsitta vårt fina flygplan och få en inblick i hur instrumenten och reglagena fungerar. Vill du även känna på flygplanet i luften? Det är bara att höra av sig för en provlektion!

gallery/untitled-4

Aktuella nyheter

 

2018-10-17:  Årets teoriutbildning har nu startat och det är tio förväntansfulla elever som träffas i lektionssalen på onsdagkvällarna för att lära sig allt från meteorologi till hur man pratar i radion med flygledningen. Om du har frågor inför utbildningen eller vill anmäla ditt intresse att börja flyga hos oss, hör av dig till thomas.kolb@comhem.se.